En bra dag

Jocke   16 mars, 2016   Inga kommentarer till En bra dag

Nora vilar bland sina nya prylar

Trots tidig fasta, nedsövning och magnet-röntgen så har det ändå varit en rätt så bra dag idag. Sent på eftermiddag/kvällen fick vi en kort förhands-briefing om hur röntgenbilderna sett ut och läget med tumören.

Det märks tydligt hur mentalt påverkad man är och trots att det var positiva besked vi fick så ringer varningsklockor i hela huvudet att ”dra inte för höga växlar på detta, det är positiva nyheter men vi har lång bit kvar att gå och det har skett lappkast förr…”.

Beskedet vi fick var att det ser ut som att tumören inte bara har stannat upp utan det ser faktiskt ut som att den har krympt. Mängden tumör i själva ryggmärgskanalen har även den reducerats ganska kraftigt. Om det hade visat sig på bilderna att tumören inte växt mer hade det varit bra nyheter. Detta är givetvis plusmeny.

Vi har även fått fika ikväll av barncancerfonden och Nora fick en alldeles egen ryggsäck med lite fina mjukisdjur, en liten hund av trä hon kan dra efter sig när hon är ute på äventyr, en bok samt en värmepåse. Nora är nöjd men trött efter en lång dag så vi säger god natt för nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *