Cytostatika

Nora har världens bästa pappa!

  

Nu är cytostatika-kur 3 igång och Jocke & Nora har sagostund. 

Jag trodde det skulle bli enklare, men det känns bara värre inför varje ny kur. Detta gift. Något vi aldrig skulle drömma om att ge till våra barn om vi hade ett val. Så giftigt att personalen bär skyddsdräkt. Så giftigt att vi rekommenderas att byta blöja iklädda förkläde, handskar och munskydd. Ett läkemedel som ger blodbrist, infektionskänslighet… Och påverkar både hjärta, hörsel, njurar, slemhinnor med mera. Men som också dödar cancerceller. 

Nora är så liten och stundtals svag, men ändå starkast i världen! 

4 thoughts on “Cytostatika

  1. Cinna O

    Och Nora har också världens bästa mamma ❤️! Ni är kämpar hela familjen. Styrkekramar ❤️

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *