Tack!

Idag fick vi ett brev på posten av Noras bästis (ja, hon har en bästis i Stockholm). De delar skyddsängel, som andra delar brythjärta ❤️ de inspireras av varandra och kämpar tillsammans, samtidigt. Det är både vackert och rörande men också sorgligt att det ska behöva vara så. Snart ses vi!

_1010412

När vi akut lämnade Östersund tidigt i februari visste vi inte hur länge vi skulle vara borta. Veckorna har gått fort samtidigt som det känns som en evighet och under tiden vi legat inne på sjukhus har vi flyttat från Östersund till Ragunda. Vi har fått oerhört mycket och ovärderlig hjälp med själva flytten då vi själva inte kunnat vara på plats…

Man har ju i regel många lärare under sin skolgång och några lämnar större avtryck än andra. En del blir rentav förebilder. För några veckor sedan fick vi veta att en av mina (Jockes) lärare som numera är kantor tagit initiativet att under taket av Svenska Kyrkan i Pålgård, Ragunda arrangera en konsert med en rad lokala stjärnor för att ägna en tanke åt alla barn under parollen ”En sång för barnen”. Intäkterna från arrangemanget skänktes till Barncancerfonden och det berör oss så oerhört att en sådan god kraft gror i de trakter som vi framöver kommer kalla hemma. Konserten varade i ca 1,5 timme och drog in 27.300 kr och 430 personer kom…

Tyvärr kunde vi själva inte vara på plats men med hjälp av videoklipp och bilder från Anna och Stina fick vi iaf känna på känslan och den fina stämningen…

Tack alla underbara människor som hejjar på Nora och alla andra barn & vuxna som kämpar mot cancer.

11 thoughts on “Tack!

 1. Bitte Önnebro

  Det var en magisk konsert och jag vet att många sände kärleksfulla tankar till er. <3 Kärleksfulla kramar till er!

  Reply
 2. Ilona Sandén Jonasson

  Hållet alla tummar och tår o tänker på er dagligen när jag tar hand om Jockes farmor. Var rädda om er och ta hand om er.

  Reply
 3. Josefin von Schantz

  Det är så fint att följa er resa. Tungt också förstås men ni skriver så vackert om Nora och allt som händer, båda två. Hon är lyckligt lottad som fått så varma, kärleksfulla föräldrar. Ni är lyckligt lottade som fått en så härlig kämpe till dotter❤️ Jag önskar att ni får många, många, många och långa dagar tillsammans. Oavsett på vilket sätt de spenderas. Jag önskar er tiden, närheten och närvaron

  Reply
 4. Ewa Eriksson

  Följer Er kamp och det går inte att förstå hur stark en liten människa kan vara. All energi som skickas, i ord och inte minst tankevägen, är stark och når Er alla.
  Hålla-om-hälsningar från Ewa

  Reply
 5. Helen

  Har följt er resa genom bloggen men insåg inte förrän nu att det var Nora här på Barn3. Hejar på er! Kör hårt!
  Ella och mamma Helen

  Reply
 6. Pingback: Katten – Med Nora – Mot cancer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *