Immunförsvar

Jocke   30 mars, 2016   2 kommentarer till Immunförsvar

Det är som det är det här med cancer. Under hela behandlingen har jag sett en maskerad fiende lura i skuggorna – hen heter Lågt Immunförsvar.

Kl 3 imorse väckte nattpersonalen oss. Kirurgen var redan inkopplad och läkare hade redan bedömt Noras tillstånd så kritiskt att man utan ha exakt orsak till symptomen valde att sätta in antibiotika. Nu var känslokarusellen igång igen. Man kastas mellan hopp och förtvivlan. Vi får veta att läget är kritiskt. Man föreställer sig det bästa och det värsta scenariot – det är omöjligt att värja sig mot. Efter en lång och plågsam morgon – fysiskt för Nora, mentalt för oss, är nu läget stabilare men fortfarande allvarligt. Vi vill inget hellre än att stanna hos Nora varje sekund, varje andetag – men sköterskorna rekommenderar oss att sova och äta. Det låter klokt men det tar emot.

2 thoughts on “Immunförsvar

 1. moster ella

  ❤️❤️❤️❤️❤️ Älskade ni vad starka och fantastiska ni är, Nora fann de bästa föräldrar man kan tänka sig! ❤️❤️

  Reply
 2. M och S

  Hej!

  Vad fint ni har skrivit om Er Nora. Jag och min fru har gått igenom liknade, vår dotter blev 13 månader. Vi sänder till Er många styrke kramar.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *