En stund på jorden

_MG_3361

Vi har inte ord eller ro att formulera oss nu men Noras morbror skriver såhär:

2016-01-21, dagen då jag blev morbror till lilla Nora. Noras tid här på jorden var en kamp från första dagen, med tiden dök fler och fler hinder upp men hon kämpade så hårt hon bara kunde och fick mig att hoppas på många underbara stunder ihop. Plötsligt kom dagen, dagen då lilla Nora inte orkade kämpa längre. Cancern tog hennes liv, bit för bit tills hennes lilla kropp inte förmådde mer. Livet är inte rättvist, Nora fick knappt 71 dagar på jorden… Vi fick aldrig höra de där första orden, se henne ta de där första stegen eller se henne växa upp. Men trots all smärta och de elaka behandlingar hon gick igenom så fick vi ändå flera gånger se det där underbara lilla leendet, hon hann i alla fall vara glad över livet.

Nora somnade in tidigt på morgonen 2016-03-31 i famnen på sina underbara föräldrar som älskar henne så otroligt mycket!

Tack Nora, för dessa dagar och tack för att du orkade vänta på mig så att jag fick hålla om dig en sista gång, pussa dig och säga hejdå. Din kamp är över nu, nu får du vila i lugn och ro uppe i himlen! Vi kommer ses en dag, då får vi göra allt vi inte hann med den här gången. Jag är så stolt över att vara din morbror!

Jag älskar dig lilla Nora! ❤️

/Morbror

39 thoughts on “En stund på jorden

 1. Susanne

  Går inte att förstå det ni gått igenom och går igenom! Lider med er!
  Livet är inte rättvist! Styrkekramar och tankar till er!

  Reply
 2. Ann VW med fam.

  Jag beklagar sorgen. Det gör ont i mitt hjärta att läsa detta. Fy, så Nora och ni har kämpat. Jag lider med er. <3
  Finner inga ord. Tänker på er och vill skicka er massor med styrkekramar. <3<3<3

  Reply
 3. Eva Blomkvist

  All kärlek sänder jag till Nora i himlen och till er två fantastiska föräldrar på jorden, orden faller platt när det ofattbara händer.

  Reply
 4. Camilla Aronsson

  Finner inga ord. Det är så tragiskt och orättvist i livet. Jag tänker på er och lilla Nora. Många stora styrke kramar. / Camilla Aronsson.

  Reply
 5. Rolf Nilsson

  Verkligen tråkigt att ta del av detta besked, styrkekramar till Er alla // Rolf & Bettan

  Reply
 6. annmarie jönsson

  det gör så ont i mig när jag hörde vad som hänt, livet är bra grymt, men ni har många som tänker på er, kram till er båda från mig ….hälsn. Annmarie

  Reply
 7. jessica

  Så fint skrivet Christian! Gladdes så med hela Berglunds, att få bli mamma,pappa, morfar,mormor,morbror o moster! Nora fick de bästa! Så ledsen för er skull att ni inte fick mer tid tillsammans. Som många andra redan sagt…finner inga ord… Så otroligt ledsamt,orättvist och fruktansvärt! Tänker på er alla i familjen! ❤❤❤ Stor kram!

  Reply
 8. Ilona Sandén Jonasson

  Sov gott lilla Nora. Styrke kramar och många tankar till er föräldrar och alla andra ni har runt omkring er som nu får ge er stöd.❤

  Reply
 9. Kristina Elf

  Jag kan inte föreställa mig den tid ni gått igenom och den sorg ni måste uppleva just nu. Det finns ett ordspråk som lyder ”en dag ska vi alla dö men alla andra dagar ska vi leva”. Jag hoppas att ni en dag ska orka leva igen trots att er fina dotters dagar nu tagit slut. Varma kramar till er / Kickan

  Reply
 10. M&N

  Så ledsamt och så orättvist livet kan va’ !
  Fina Nora finns nu i himlen ❤️
  Stor kram till er alla !

  Reply
 11. Helen Öberg

  All styrka, all kärlek till er! Det går inte att föreställa sig det ni går igenom!
  ❤❤❤❤❤❤❤

  Reply
 12. Eva Holst

  Finns här för er❤️ Allt är så orättvist, vet hur det känns. Kram❤️ Fina älskade Nora.

  Reply
 13. Kristian o Anette

  Vi känner inte Noras föräldrar men morbror. Vill bara beklaga att Nora inte fick leva längre o finnas till.

  Reply
 14. Madde

  Finaste Nora, vila i frid ❤ många kramar till er från Madde, Matte, Elma, Juna och Edvin ❤❤

  Reply
 15. Tina Haglund

  Finner inga ord, så fruktansvärt orättvist. All styrka till er i denna svåra tid ❤️

  Reply
 16. Ida rönner

  Så otroligt sorgligt och ledsamt att höra, mitt hjärta går sönder i delad sorg med er❤❤❤ lilla fina ängel. Sänder massa styrka kärlek och kramar till er hon hade turen att få komma till just er, och i himlen finns ingen tid. Ni ses snart igen❤

  Reply
 17. Martin Sundström

  Som förälder så låg ja å tänkte på er ikväll medans ja natta min egen 5åring.
  Det är helt omöjligt att omsätta alla tankar till ord. Inget ja gör, kan göra det bättre eller lättare för er så därför knäböjer ja inför er av respekt och ber att ni finner styrka och så småningom glädje att gå vidare.
  Kram <3

  Reply
 18. Sabina

  Förstår att inga ord finns för smärtan ni känner. Finns heller inget man kan säga för att lindra. Jag kan knappt tänka på vad som hänt så gråter jag floder och gör så ont i mig då jag vet vad ni skulle ha haft. Så jävla orättvist! Kan aldrig förstå smärtan men jag skänker er alla mina tankar idag och lilla Nora, himmelen har fått den vackraste ängeln! All styrka till er! Kramar

  Reply
 19. Crister Solveig Asplund med familjer

  Det finns inga ord för lilla Noras öde.Vill tacka för att ni har delat med er av både glädje och sorg till oss alla. Mina tankar går till er i denna svåra tid.

  Reply
 20. Solveig Hadarsson.

  All världens kärlek till er i denna svåra stund, jag har gråtit floder för er livet är grymt, Varför ?
  Vi måste gå vidare trots allt massor med kramar till er från ”gammel farmorsmor. ” Solveig H.

  Reply
 21. Kristina

  Joakim och Rebecka
  Jag ser att Noras kamp är över. Det är så fruktansvärt sorgligt. Att förlora ett barn. Att förlora Nora. Det går inte att beskriva. Där räcker orden inte till. Precis ni, fick precis Nora. Nora är ert barn. Precis det barn ni ville ha och det barn ni fick. Sjukdomen ville ingen. Det är inte rättvist, det är bara grymt. Och Nora, är en hjälte. En kämpande hjälte som vilar nu. Det är tröttsamt att vara stark. Och ni är hjältar, ”Mamma-Pappahjältar” som burit och levt kampen tillsammans med Nora. Nu ska ni bära sorgen och saknaden. Sorgen över att inte se Nora växa upp och det är en outhärdlig tanke. Men ni bär också lyckan över att just ni fick just Nora. Inget kan ta ifrån er det. Ni bär henne i er, ni vet hur hennes hud känns mot era fingrar, ni kan känna hennes doft , ni kan höra hennes andetag, ni har sett undret i hennes ögon. Ni har varit med om henne – ni kan aldrig förlora henne.
  Varma tankar och kärlek till er, Noras Pappa och Mamma.

  Kristina Stålnacke

  Reply
 22. Leila Asplund-Holmberg

  Sorgen är omöjlig att klä i ord då man maktlös står bredvid den kära som somnat in.
  En stor styrkekram

  Reply
 23. Carin och Bengt Oscarsson

  En så ofattbar sorg att mista det käraste vi har våra barn.

  Varmaste hälsningar från Carin och Bengt.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *