Nora 3 månader

Nu har alla åkt. Veckan har varit lång, tuff, känslofylld, intensiv, kvävande och krävande. 

Nätterna är fortfarande värst. Jag vill fortfarande inte leva mitt liv utan dig, det kommer jag aldrig vilja, men jag vet att jag måste. Alla celler i min kropp skriker av saknad och smärta.


Torsdag den 21 april tog vi avsked av Nora i Ragunda gamla kyrka. En torsdag, Noras dag. Hon skulle blivit 3 månader. 13 veckor. En fin och fullständigt fruktansvärd dag. En dag jag önskar aldrig skulle komma. En lång och utmattande dag, utmattande på alla sätt. Jag kände mig fylld och tom, trängd och ensammast i världen. Men samtidigt kände jag mig också omsluten av min fantastiska familj och underbara vänner. 

Så trasig. 

Ingenting kan fylla tomrummet efter Nora men det är heller inget jag vill. Sorgen kommer inte gå över men jag vill inte heller att det ska vara någonting som bara går över. Såret i mitt hjärta är ett tecken på den obeskrivliga kärlek jag har till Nora och om såret är djupt har också kärleken varit det. Ärr är ett bevis på att älska någon djupt och leva med det. 

Jag kommer fortsätta skriva här. Dela stunder i mitt liv både före och efter Noras tid på jorden. Det är så det är. Det fanns ett liv före och det måste finnas ett liv efter. 

7 thoughts on “Nora 3 månader

  1. Jessica Pereira

    Åh Rebecca!! Som jag kommenterat tidigare, du skriver så fantastiskt vackert! Så starkt, naket och så sorgligt på samma gång. Ni är i mina tankar ofta. Stor kram / Jessica

    Reply
  2. Anna Borglund

    <3<3<3, hade gärna velat vara där i torsdags men missade att det skulle vara då… Tänkte på er den dagen som så ofta annars. Kramar!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *