Att landa

Aprils sista dag, kanske vårens riktigt första? April har givit aprilväder en ny innebörd. Sol, snö, regn och hagel på samma dag. Skratt, glädje, tacksamhet, gråt, sorg, saknad, ilska, rädsla och förtvivlan på samma dag.

Jag tror att jag sakta börjar landa lite i smärtan. Landa i att livet tog en helt ny vändning. Landa i att livet inte blev som jag hade tänkte. Iaf just precis nu. Jag vet att jag en dag kommer klara av att leva med och bära smärtan och sorgen över att jag inte kommer få se Nora växa upp även om det inte känns så nu, jag ska ”bara” ta reda på och lära mig hur. Nora är med oss varje dag, i allt vi gör, en dag kommer det kanske kännas fint men nu gör det mest bara ont.

Idag lyssnar jag på Laleh – vårens första dag.

kom våren, kom skratten, kom tårarna om natten

Vi fick uppleva några riktigt fina vårdagar i mars med Nora. Påskafton, 5 dagar innan hon dog, var en sådan dag och vi promenerade i flera timmar i solen. Då sjöng vi också den. Tillsammans.

5 thoughts on “Att landa

  1. Mormor

    Älskade gumman, att landa kan vara en skakig upplevelse men till slut är man trygg på jorden igen ❤️

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *