Jag är trött

Trött på allt jag gjort, gör och måste göra. 

Trött på alla papper. Alla ansökningar och anmälan. Alla kontakter som ska tas. Allt jag skjuter upp och allt jag inte vet hur det ska göras. 

Försäkringar. Jag är trött på att bråka med försäkringsbolag. Bråka om huruvida jag visste att min dotter hade cancer eller inte… Innan läkarna ens visste? Vad är symptom på cancer? Jag är trött på att bevisa något jag inte kan bevisa. Trött på att kontakta länsstyrelsen, försäkringskassan, läkarkontakter, Skatteverket, bouppteckning? dödsboanmälan? Alla standardutskick. Nora hade varken några tillgångar eller skulder. 

Nej, ingen deklaration. Nej, inga bankuppgifter. Nej, inget testamente eller bankfack. Nej, nej, nej. Hur svårt ska det va?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *