Hur ska jag någonsin kunna förstå?

På min telefon ser jag ett fåtal bilder. Idag har jag tagit några. Bläddrar jag bakåt så är du snart där. Det är framförallt en bild jag tittar på och jag kommer så väl ihåg, jag rentav kan känna hur jag plockar upp dig och håller dig i min famn. 

Jag tänker ibland på hur du upplevde allt. För dig var världen för det mesta ett sjukhusrum med mamma och pappa alltid nära. För dig var akvariet på barn 3 ett hav. För dig var LED-lampan i sinnesrummet på Astrid Lindgrens barnsjukhus universum. För mig var och är du allt och jag vill bara kunna plocka upp dig och låta dig vila i min famn igen. Men jag kan inte. Naturen ville inte det. 

Jag saknar dig. 

Min älskade dotter.

_1010285

6 thoughts on “Hur ska jag någonsin kunna förstå?

  1. Moster Eva

    Önskar det fanns något jag kunde göra för att lindra er smärta…….
    Varmaste kramar till er

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *