Katten

Jag har en vän som betytt väldigt mycket för mig under de senaste åren. En vän som gjort ett stort intryck på mig och som jag uppskattar otroligt mycket. En vän som med sin stora kraft inspirerar mig.
Låt mig kalla henne Katten.
Det har känts bra och viktigt för mig att ha kunnat prata med henne, både under Noras behandling men även efter. Jag är glad och tacksam över att de fick mötas och jag är övertygad om att de kände och gav varandra krafter.
Hon förstår vad jag pratar om. Det blir inte alls lika laddat. Alla, för mig, nya uttryck, termer, mediciner, röntgen och allt vad det kan vara… Jag både hatar och uppskattar att hon förstår och jag både hoppas och tror att hon också känner så.
Det är Noras bästis som jag skrev om i ett tidigare inlägg.
Jag önskar av hela mitt hjärta att det inte skulle behöva vara så. En sån kamp. Men nu är det det.
Det är tungt.
Livet är tungt.

2 thoughts on “Katten

  1. Kattis

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *