Måndag

Jag tyckte för en stund att jag var på rätt bana, det gick framåt… Men sen vände det. Då fick jag prioritera vad jag behöver. Det mest basala. Mat, sömn och lite social samvaro. Det är svårt, alltihop. Och det var så fruktansvärt mörkt och tråkigt i huvudet så jag valde att inte publicera allt jag skrev. Det hamnade i utkast. Det kanske kommer en annan gång!

Nu verkar sömnen börja komma tillbaka lite igen… Även om de tuffa nätterna ibland smyger sig på… Och så småningom kommer väl också krafterna igen. 

Det är så. Upp och ner. 

Idag har jag iaf tagit tillvara lite av syrenen som snart är överblommad. Tänkte testa saft på syren.

Hej!

5 thoughts on “Måndag

  1. Mamma

    ❤️❤️❤️
    Tålamod är inte lätt när man vill mycket men energin inte räcker. Kramar

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *