PMS

Jag har stora PMS problem. Det har jag alltid haft men efter att Nora dog har det blivit explosion. Jag kan inte hantera det. Jag kan inte hantera alla känslor. Det är så jävla starkt att jag måste vråla, skrika och gråta i panik. Fullständig panik. Känslorna av otillräcklighet och att vara totalt värdelös tar över allt jag egentligen vet att jag är. Så måste jag bygga upp mig själv igen. På nytt. Om och om igen.

Jag saknar Nora. Min kropp skriker.

Imorgon är det 4 månader sedan Nora dog. 4 månader. Ett ögonblick och en evighet.

6 thoughts on “PMS

 1. Susanne

  Hej Rebecka.
  Eftersom jag själv har haft så oerhört god effekt av att använda progesteronkräm, så är det något jag verkligen kan rekommendera!
  Bifogar en länk men det finns också flera grupper på fb, både svenska och engelska, där det finns många duktiga människor som kan komma med råd.
  Hör av dig om du vill veta mer.
  http://mialundin.se/pms/

  Kram! <3 <3 <3

  Reply
 2. Helga

  PMS och sorg är den värsta kombinationen ever! Jag hatar den också. Inget man gör, inget någon säger, inget fotografi, inga kramar, inga fina kommentarer kan få mig på bättre humör… INGET kan hjälpa. Det enda som händer är att man gråter, gråter i fullständig panik och ångest. Det enda som möjligen kan ge lite hopp är att PMSen oftast går över. Då kommer det dagar som är lite bättre iallafall…. Stor kram och tack för du skriver naket och verkligt. Då känner jag mig mindre konstig och mindre ensam. Du är stark!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *