Advent

Rebecca Berglund   26 november, 2016   1 kommentar till Advent

Jag ska erkänna att jag inte har plockat i kartonger från flytten (som gick för 9 månader sedan) mer än nödvändigt. Redan innan vi flyttade in här på gården permanent hade vi rustar upp det tillräckligt för att bo. Många helger de senaste åren har vi ju spenderat här. Det har liksom inte varit nödvändigt att ta tag i alla flyttlådor.

Överallt hittar jag saker som påminner mig om hur livet såg ut. Gravidkläder, nappflaskor, blöjor, små Nora-kläder… Fram tills nu har vi inte haft några gardiner i vardagsrummet. Inte gardinstänger heller för den delen. Men nu var det dags. Efter en hel del rotande och letande tror vi att vi funnit alla julgrejer… Som bonus dök gardinerna till vardagsrummet upp och en hel del kläder. Och jag har hittat min favoritklänning! Klart den låg på hallgolvet, vart skulle jag annars lagt den…

image
En påminnelse från K A O S E T i februari ”kläder från hallen, gardiner från köket, skridskor m.m”.

När flytten skulle gå hade vi legat inne på sjukhus i tre av sju veckor. Vi befann oss långt hemifrån. Mycket var inte packat. Men med ovärderlig hjälp från vänner och familj gick flytten trots allt.

One thought on “Advent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *