December

Rebecca Berglund   14 december, 2016   3 kommentarer till December

Jag har upplevt mörkare decemberdagar. När både mark och träd är täckta av snö lyser verkligen månen upp de stjärnklara nätterna.

Och snart är det jul.

De få klappar jag ska fixa i år köper jag på nätet. Några gör jag själv… Men jag tappar fokus och börjar googla på SMARCb1, den gen Nora saknade och som gjorde att hennes kropp bildade tumörer. Vet inte om jag fattar rätt? Var det alltså ett protein hennes kropp inte bildade? Försöker förstå. Det finns så lite forskning och information, det jag hittar är på svår engelska. Jag blir snurrig. Yr. Försöker verkligen förstå. Men ingen förstår? Jag blir rädd. Kommer jag någonsin kunna föda ett friskt barn? Alla tror det. Men ingen vet.

Det ser ut som hon tittar på mig genom bilden som hänger på väggen. Jag försöker titta henne djupt i ögon. Jag gav allt, gjorde allt som stod i min makt. Jag kunde inte göra mer. Jag kunde inte rädda mitt barn.

image

 

3 thoughts on “December

  1. Mamma Marie

    Älskade Becca ❤️
    Livet kan vara svårt, orättvist, oförståeligt men Nora har världens bästa mamma, du gjorde allt du kunde och lite till, du gav Nora oändlig kärlek ❤️ och hon finns i våra hjärtan för evigt. ❤️

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *